Přeskočit na hlavní obsah

Masters of Rock - 2/4

V pátek jsem si musela vybrat mezi spánkem a skvělou českou skupinou Gate Crasher. Tihle chlápci mají na kontě už 3 albíčka a hráli na turné s předními českými i světovými interprety (Aerosmith, Ozzy Osbourne, Korn, Iron Maiden..), což jistě značí o jejich kvalitě. A já mám písničky od nich moc ráda, jednu z nich přímo zbožňuji - Gilotinou. Ale když mám možnost vybrat si mezi spánkem a čímkoli, tak vždy zvítězí spánek. Ale omlouvá mě to, že jsem ve čtvrtek šla spát kolem třetí hodiny, tak jsem aspoň do 10.00 chtěla spát - a to zrovna kluci začali hrát. Věřím tomu, že byli skvělí..
Jinak byl páteční program docela dost zabitý, takže jsem skoro celý den strávila doma a referovala jsem mamce a segře, které skupiny byly ve čtvrtek super a na které se teprve těším - samozřejmě vše jsem musela doprovázet ukázkami z YT, takže po 3 hodinách už mě mamka prosila, ať zas vypadnu.

Díky této flákárně jsem došla na Mor až po šesté hodině, kdy zrovna končili Dog eat dog, které jsem vůbec nechtěla slyšet, bo se mi nelíbili, ale naše grupa už tam celá byla a nebyli z nich moc nadšení. S Pizizubkou už jsme se lépe vybavily na kruté mrazy, nabraly jsme si plno silonek, bund a já dokonce čepičku - a jak jsem tam s ní chodila, tak všichni pořád říkali "Jeee divej, ta slečna je himačka." Tak jsem se nosila jako páv. I když jsem ji neměla z důvodu image ale zimy (ale následující večer už to byla ta image, protože bylo 15°C a já jsem ji stejně měla na hlavě).
Po DED byli Legion of the damned, které jsem taky nechtěla vidět, protože se mi vůbec nelíbí, ale Prcek má tyhle chrchláky rád, tak jsme to tam s ním s Pizizubkou přetrpěly.. "Bože, ten chlap zpívá hrozně, tak to tady můžem zakempit na zemi." - "Kdo to řekl?! Kdo?! Opusťte areal!" .. Nakonec to nebyla taková hrůza, dokonce jsme se shodly, že kdyby ten chlap tolik "nezvracel", tak by se to dalo poslouchat, protože písničky od téhle nizozemské skupiny byly docela melodické.
Pak už ale konečně přišla na řadu zase moje skupina, na kterou jsem si dala srázek s Malým a Velkým od nás ze školy a šly jsme si ji poslechnout spolu. Byli to Hammerfall - znala jsem od nich pár písniček už několik let a tak jsem se na ně těšila, protože jsou hodně příjemní na poslech. Byli parádní, s klukama jsme si je moc užili. Samozřejmě, zase nedali můj ploužák, ale to se jim dá odpustit, protože je hned z prvního alba (a od té doby vydali dalších 10), takže chtěli hrát asi něco aktuálnějšího a pořádně od podlahy. I když posledních asi 20min už jsem je moc nevnímala, protože tam za mnou přišel Namyšlenec - a vzhledem k tomu, že jsem ho neviděla půl roku, jsem ho furt objímala a objímala, ňuhňala a pohladkávala. Takže jsme si spolu museli jít dát panáka a on pak ještě frčel za kámošema s tím, že se mám ozvat, až půjdu domů a doprovodí mě.. Ovšem naše loučení nebylo loučením dvou dobrých kamarádů (o což mi teď opravdu jde!), ale trošku nám to ujelo. A já z toho byla tak rozhozená, že už jsem se mu raději neozvala.
Takže jsem si poslechla ještě poslední skupinu, které jsem se ten den chtěla dočkat - američtí Black label society a šla domů. Ani jsem je neviděla celé, protože někdo řekl, že se jde domů a já jsem prostě šla a nic neřešila. I když mě to mrzelo, protože hráli fakt moc dobře a strašně se mi líbily neonové červené struny basáka Johna. Druhý den jsem řekla, že mě mrzi, že jsme šli domů, protože se mi líbili.. A Pizizubka na to řekla, že jí se taky hrozně líbili.. A Prcek, že se mu taky hrozně líbili.. Tak jsme seděli a přemýšleli "proč jsme vlastně šli domů?!" No švanda. Nevadí, pár písniček jsme slyšeli a já byla stejně nějak vyřízená ze všech zážitků a věděla jsem, že další dva dny budou ještě hodně náročné.
Tak po minulém vyčerpávajícím článku trochu kratší, ale ještě vás čekají dva - s tou největší bombou!

Komentáře

  1. Ja teda takto na festivaly moc nechodím, nie je s kým, nie sú ani peniaze :D :D Každopádne by som chcela niekedy na nejaký ísť :) Väčšinu zo skupín čo si písala nepoznám, priznám sa :D Každopádne to vyzerá, že si si to užila :D

    OdpovědětVymazat
  2. Gilotinou - pěkná písnička! :)
    Hammerfall jsou skvělý, tedy - alespoň ty písničky, které znám a které jsem dost poslouchala. :) A ta písnička od nich, na kterou jsi dala odkaz, je krásná!
    Koukám, že pátek byl náročný. Ale i tak je vidět, že jsi si to užila. :)

    OdpovědětVymazat
  3. keď si mám vybrať medzi niečim a spánkom vždy zvíťazí spánok :D :D :D akoby si mi z mysle čítala !

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

#Recenze: lak na vlasy Cien professional

Nutno předem poznamenat, že laky na vlasy příliš nepoužívám. Většinou je mám od toho, aby si " přilepila " odstávající části baby vlásků k hlavě nebo zamezila jejich nenápadnému vytrčení se z účesu. Pro tento účel je dostačující jakýkoli lak na vlasy. Jednou za čas ale udělám náročnější zátěžovou zkoušku - navlním vlasy a požaduji, aby mi navlněné vydržely celý den, aniž bych na ně musela vystříkat celý flakon laku na vlasy. Nechci si z vlasů dělat nepohyblivou paruku - potřebuji, aby se vlasy hýbaly, dýchaly, ale zároveň na nich vydržely hezké andělské lokny. Cien professional lak na vlasy s keratinem - pro větší objem. Mnou recenzovaný lak na vlasy má vol. 3 . Já většinou používám 4 nebo 5, takže tohle pro mě byl docela nízký kalibr - a musím poznamenat, že se asi zase vrátím k vyšším číslům, protože trojka mi vlny rozhodně neudržela ani pár hodin. To jen tak mimo, pro lidi, kteří mají stejné požadavky jako já. Co ale tento lak opravdu slibuje? Ud

Když miluješ, tak celým srdcem

Myslím, že je na čase napsat další oslavný článek.. M oje mamka minulý týden oslavila čtyřicetiny - ano, jí je čerstvých 40, mně čerstvých 22 - měla mě, když byla ještě veeeelmi mladá. Vlastně, kdybych se pomamila, měla bych v tuhle chvíli už skoro pětileté dítě (prooooč jsem se nepomamila?) V iděli jste seriál Gilmorova děvčata ? Já ho teď sjíždím pravidelně od začátku do konce a musím konstatovat jednu věc - jsem jedna z mála lidí, kteří nemusí závidět úžasný vztah Lorelai a Rory - protože já si celý život tenhle vztah prožívám. K dyž bylo mamce tolik, kolik je teď mně, musela opustit mého otce - po velmi těžkých chvílích, které jsme si s ním prožily - on život s alkoholikem není peříčko. Ve 22 letech zůstala sama se čtyřletým dítětem - a přesto mi nikdy nic nechybělo a byla jsem šťastné děcko, jako všechny ostatní, které měly rodinu úplnou. Samozřejmě hrozně moc vděčíme také babičkám a dědečkům, kteří pomáhali, jak jen se dalo. Stejně ale nepřestanu nikdy obdivovat mamku za

Sex bez lásky je jako drink, který nijak nechutná, ale uhasí žízeň

V e 14letech jsem potkala svou pravou lásku.. Teda, tehdy jsem si to aspoň myslela. Má pravá láska trvala 6let a poté skončila tak, jak všechny pravé lásky dvou puberťáků končí. Každopádně to byl logicky první kluk, se kterým jsem se vyspala. No a šest let jsem žila v domění, že to taky bude jediný.. Loni v srpnu jsem dostala na výběr- buď vyzkoušet i něco jiného a nebo být až do smrti v celibátu (to jsem samozřejmě nemohla tušit, že se s Jediným vyspím za půl roku zase) . No tak, nejsem magor a vybrala jsem si samozřejmě možnost A . Spíš bych řekla, že se mi splašily hormony a já jsem chtěla dohnat to, co jsem nestihla v pubertě. Přišly jednorázovky. Všechny byly se vším všudy - tedy párty, alkohol, opilost, žádný kondom, stresy z těhotenství ... No, chtěla jsem si to užít do poslední kapky. Loni na Silvestra to dospělo ke svému vrcholu a já se vyspala s člověkem, kterého jsem vůbec neznala (a ještě jsem ho, chudáka, ani nenechala udělat se - taková jsem byla mrcha myslící jen na